Sådan passer du bedst muligt på dine køkkenknive

Køkkenknive er at finde i alle hjem. Hvis man har et køkken, så er det en selvfølge, at man også har en eller flere køkkenknive. De fleste ønsker sig eller spare sammen til et knivsæt i meget god kvalitet, når de flytter hjemmefra. Derfor giver det også rigtig god mening, at når man har brugt en del penge på knivene, så vil man gerne have, at de holder hele livet. Herunder kan du læse, hvordan du bedst mulig kan passe på dine køkkenknive.

Hæng dine knive fint op

Den bedste og flotteste måde at passe på sine knive er ved at hænge dem på en knivmagnet. En knivmagnet er et alternativ til en knivblok eller bare at have knivene til at ligge i skuffen. Hvis du hænger dine knive op på en magnet på væggen, så undgår du at knivene hele tiden ridser og sløver hinanden. Samtidig bliver de også flot udstillet og er nemme at tilgå.

Hvalsoe Design er en dansk producent af forskellige slags knivmagneter. Du finder helt sikkert din næste knivmagnet blandt deres store udvalg.  

Put ikke knivene i opvaskemaskinen

Nogle mener, at det blot er en myte, at ens knive bliver ødelagt, hvis man kommer dem i opvaskemaskinen. Men historien er helt sand, og derfor skal du ikke vaske dine køkkenknive i opvaskemaskinen, hvis du gerne vil passe bedst mulig på dem.

Grunden til at knivene bliver sløve i opvaskemaskinen er nemlig, at en tur i opvaskemaskinen kan føre til rust på dine knive. Det kan enten komme fra maskinen selv, de andre redskaber i maskinen eller for det sæbe og de midler, som man bruger for at få alt sit service rent. Hvis du gerne vil passe godt på dine køkkenknive, så skal de ikke i vaskemaskinen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *