Sådan kan du få en hyggelig weekend derhjemme

Her kan du få nogle gode råd til, hvordan du kan slappe af derhjemme med familien eller din partner. Det er ikke hver weekend, der behøver at være pakket med planer, så giv dig selv en pause og sæt tempoet ned.

Hvad end du mangler Stratego regler eller pandekageopskrifter, så kommer her nogle gode råd ti, hvordan du holder en hyggelig weekend.

Spil et spil

I weekenden har du tid, og derfor er det et godt tidspunkt at go old-school og finde brætspillene frem. Uanset om du spiller med kun én anden eller fem andre, så er der altid spil at finde.

Stratego er ét af de spil, de fleste enten lærer eller kan lære hurtigt. Find Stratego regler online, hvis dine printede Stratego regler er blevet væk. Ofte kan Stratego regler også findes på æskens bagside.

Andre spil som Ludo og Monopoly er tidløse klassikere, som alle kan have det sjovt med. Spil med de helst små eller de ældste i familien uden problemer.

Lav hyggemad

Er der noget bedre end hyggemad på en hyggedag? Nej, vel?

Gammeldags pandekager er én af de bedste og nemmeste ting, man kan lave på en doven søndag. Dejen er nem at bikse sammen og kræver meget lidt, og resultatet er bare så lækkert hver gang. Se her.

Du kan med fordel have forberedt pandekager på forhånd, men det er også nemt at finde en pandekageopskrift med de ting, du har stående derhjemme. Anden hyggemad kan være muffins eller kage, men det kan også sagtens bare være snacks fra skabet.

Hyggemad kan give den perfekte afslutning på en dejlig dag, og pandekager er noget, alle aldre kan hjælpe med. Pandekager kan desuden gemmes til dagen efter, og det er nemt at tage med på madpakken for lidt hygge, når hverdagen begynder.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *