parkeringsselskab

Parkering forbudt – hvorfor?

Denne meddelelse er der sikkert mange af jer der kender. Det er blevet mere og mere udbredt med parkering forbudt eller parkering tilladt i en kortere periode. Det er især i byerne, disse meddelelser dukker op. Hvis det er i de større byer, kan det give gene for trafikanterne, men der er en helt logisk forklaring på hvorfor der findes så mange steder med parkering forbudt.

Der er flere trafikanter

Byerne vokser sig større og større, hvilket giver flere trafikanter på vejene. Hvis ikke der er parkeringsregler, er det ikke altid at de ansatte har en parkeringsplads til rådighed. I vil også gerne have produkter i byens forretninger, hermed giver det lidt sig selv at lastbiler og andre varetransportere skal kunne komme rundt. Dette er ikke muligt, hvis alle trafikanter vil holde på byens parkeringspladser i længere tid.

Parkeringsvagterne passer bare deres job

De fleste har prøvet at få en parkeringsbøde. Man kan være træt af det, men skæld aldrig en parkeringsvagt ud. De passer bare deres job, lige så vel som du passer dit job. Det er ikke parkeringsvagtens skyld, at du holder ulovligt parkeret.

Parkeringsselskab er ikke kun en pengemaskine

Mange ser sig sure på parkeringsvagter og det enkelte parkeringsselskab. Loven er lavet som den er, af flere årsager. Læs mere om parkeringsselskaber ved at klikke her. Det bliver man nødt til som bilist at rette sig efter. Flere mener også at parkeringsvagter og fotovogne bare er en pengemaskine. Hvis folk i trafikken opfører sig ordentligt, er det ikke nødvendigt med alle de trafikale ressourcer. Hvis du parkerer bilen rigtigt, og overholder fartgrænserne, sparer du penge i disse kedelige situationer.

Hvis du har for vane at køre ordentligt, er du heller ikke i farzonen for at blive taget. Træder du derimod for hårdt på speederen, husk hvilken konsekvens dine handlinger kan have for andre.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *