Påskens planer

Påsken er lige om hjørnet, og det forbinder mange med en masse arrangementer og besøg fra nær og fjern. Desværre er det ikke sikkert, at det bliver muligt grundet pandemien.

Hvis ikke der står påskefrokoster på programmet, må man jo lægge andre planer for ferien og være kreativ i andre retninger.

En minitur i det tyske

Har man nogle dage til rådighed, og trænger man til at komme lidt ud, kunne en lille roadtrip være en god ide. Det mest nærtliggende land er Tyskland, og det byder heldigvis også på en masse spændende og sjove seværdigheder. Flensborg ligger tæt lige ved grænsen, og allerede der er der mange sjove ting for familien at opleve. Alt fra parker til museer for en hver smag og alder.

Så har man nogle dage til rådighed i ferien, kunne man planlægge en tur til Flensborg og se på de spændende seværdigheder af Flensborg, der er. En tur til Flensborg behøver hverken at være dyr eller besværlig og kan være sjov for alle aldersgrupper.

Underholdning derhjemme

Selvom en tur til Flensborg ikke er langt fra Danmark, har pandemien sat sine begrænsninger og gør det stadig. Det er ikke sikkert, at det bliver muligt at køre over grænserne til påske. Derfor må man være opfindsom i hjemmet. En hyggelig og sjov aktivitet, kunne være at tage et smut i køkkenet. Ferien handler om at hygge sig lidt ekstra og bruge den ekstra fritid på nogle ting, som man ikke har tid til i hverdagen.

Bagning er måske ikke noget, der er plads til i hverdagens program, og det kunne derfor være et godt indslag som underholdning for både børn og voksne. En af danskernes fortrukne desserter er pandekager, og det er noget de fleste kan lave. Så er muligheden der ikke for at rejse, kan du finde en lækker opskrift på pandekager hos https://www.hurtigmums.dk/pandekager/.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *