Jeg startede med at tage et kig på hjemmesiden Steam

Jeg har følgende problem: jeg ryger. Jeg har først efter mange, flere, og atter endnu flere år bestemt mig for, at det virkelig er et problem. Jeg har desværre haft en tendens til at kaste det hen med, at det nok ikke er så slemt eller farligt som det siges, og at jeg nok er en af de personer, der slipper heldigt igennem det. e juice Men nu har jeg endelig indset, at det virkelig er et problem, efter at jeg har kunnet mærke på min krop, at rygningen bestemt ikke er god for mig. Det næste skridt var så, at jeg skulle beslutte mig for, hvordan jeg skulle gribe situationen an. For noget skulle gøres. Jeg startede med at tage et kig på hjemmesiden Steam, og efter jeg havde gjort det følte jeg mig på en eller anden måde lidt opløftet. Jeg synes, at der var en vej fremad, og jeg havde det allerede der som om, at Steam ville være en del af min løsning.

Steam var det rette sted for mig

Jeg fik banket motivationen rigtig godt i gang, allerede da jeg første gang sad og kiggede på hjemmesiden Steam. Jeg var målrettet og fuldt besluttet på, at der skulle til at ske en forskel, at jeg skulle stoppe med at ryge. Ydermere var jeg tryg ved Steam som et sted for mig at hente inspiration, og som et sted der kunne fungere som et udgangspunkt for mit rygestop. Faktisk var jeg bare helt tryg og klar til at få sparket hele processen i gang. Jeg var nærmest kommet til et punkt, hvor jeg bare slet ikke følte, at jeg kunne vente! Jeg var spændt, og jeg var overrasket over min egen viljefasthed. Min motivation var ikke til at stikke hul igennem, og verden kastede pludselig et bedre lys over sig, i mine øjne.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *