I teater med Lyoness

Min gode ven, Kim, og jeg har i gennem mange år interesseret os for Stand Up og Comedy. Kim og jeg gik på efterskole sammen for 5 år siden, men vi har holdt kontakten lige siden og er stadig rigtig gode venner. Vi arrangerer ind i mellem nogle Comedy aftener for vores venner. Det kan være alt lige fra, at vi laver noget mad sammen, spiser på restaurant, spiller Paint Ball sammen eller bare mødes på det pågældende sted og lader os underholde af de dygtige komikere. Vi har været mange forskellige steder. Vi benyttede os ofte af Lyoness, som er en hjemmeside, hvor man kan købe mange forskellige ting. På Lyoness kunne man ind i mellem, købe teaterbilletter og billetter til andre arrangementer. Et sted jeg husker særlig godt, var engang vi tog på et teater, hvor Kim og jeg havde fået fire andre af vores fælles efterskole venner med. Den aften spiste vi hjemme ved mine forældre og fik den lækreste lammekølle med masser af rosmarin. Det var et godt grundlag for en god aften. Efter maden tog vi af sted imod teateret. teaterDa vi kom frem var der mange andre unge mennesker, som var klar på noget underholdning. Vi kom ind og viste vores billetter, derefter kom vi ind i det flotteste lokale. Den flotteste kulisse og scene jeg havde oplevet.

Brugte Lyoness som hjælp

Showet blev skudt i gang med et brag. Det var nogle rigtige dygtige komikere og de fik hurtigt publikummet med sig, næsten så meget, at det blev svært for komikerne at fortsætte, for publikummets grinende larm. Folk, som lignede skabninger, der ikke kunne få, bare, et smil frem, lå flade af grin og kunne ikke stoppe. Det var en oplevelse som jeg ikke glemmer. Jeg glemmer heller ikke hvor ondt, jeg havde i mine mavemuskler dagen efter, af at have grint så meget. Mine efter skole venner var lige så begejstrede, så vi har aftalt, at vi skal af sted igen inden næste år.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *