Hvad koster en god rygsæk?

Gør du dit forarbejde godt, handler du på nettet og dropper du eventuelt de dyreste af de danske butikker, kan du slippe afsted med at betale blot cicrka tusinde kroner for en rigtigt god rygsæk.

campingRygsækken her koster mere, end tager du blot ned i dit lokale storcenter og køber den første og bedste rygsæk, de har på tilbud. Men for de penge får du til gengæld også en rygsæk, der kan klare en vandretur, som du kan bruge til backpacking, ferietaske – som kan mere end blot blive brugt til at bære bøger til og fra skole.

Husk puder på stropperne

Et meget vigtigt punkt, og en af de detaljer, der ofte skiller dyr og billig, er puder på stropperne af rygsækken. De gode og dyre rygsække har puder på stropperne, hvilket betyder, at man kan bære rygsækken også uden overtrøje og i lang tid ad gangen. Uden puder på stropperne begynder tasken meget nemt at gnave ind i skuldrene på en. Det er ikke behageligt og ødelægger hurtigt ens vandretur.

En anden god ting er at finde en helt vandtæt rygsæk. Testen du kan lave er at hælde en kop vand på tasken med lidt papirer inden i – bliver de både, har vi et problem.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *