android telefon

Har du problemer med din nye Android telefon?

Er du skiftet fra en IPhone til en Android telefon, giver det lidt sig selv, at der er problemer i starten. Det er et andet styresystem. Den har sikkert nogle andre funktioner, du ikke har været vant til osv.

Men faktisk volder det ikke kun problemer, når skiftet er fra IPhone til Android. Et Android til Android skift kan også være ret så besværligt.

For hvordan får du din data med. Hvordan får du SMS’er med? 

Data og SMS’er skal gerne følge med

Data flytter du gerne ved at flytte datakortet fra den ene til den anden telefon – så simpelt er det. Det, der er gemt på telefonen, kan derimod være sværere at få med over. 

Du kan smide det over på din computer og så videre på den nye telefon. 

Det er lidt mere kompliceret, når det gælder overfør SMS fra Android til Android. For de gemmes på din telefon, men optræder ikke som en mappe, du kan flytte over på din computer eller direkte fra telefon til telefon. 

Men faktisk er det sidste muligt, bare ikke vha. af analogt udstyr, men ved at downloade en app og få hjælp til det. Vil du vide mere om, hvordan du overfør SMS fra Android til Android, så klik her.

Større problemer skal rettes mod forhandleren 

Har derimod større problemer med din telefon, der ikke bare lader til at kunne fikses med en app. Kan du f.eks. slet ikke installere apps, ikke få den tændt mm., så skal du gå til forhandleren. 

Hellere kom der ned for ofte end for sjældent. Det er så ærgerligt at ende med at betale for noget, og så dagen efter finde ud af, at det slet ikke var dit ansvar.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *