Jeg brugte en guide til køb af høretelefoner

Jeg skulle have nye høretelefoner, jeg var ikke helt sikke på hvilke jeg skulle vælge. Jeg havde dog besluttet mig for at ikke ville købe billige høretelefoner igen, de sidste jeg købte havde dårlig lyd og var ikke særlig rare at have på i længere tid af gangen. Men de var billige.

Jeg tænkte at jeg ville købe et rigtigt godt sæt trådløse høretelefoner, fra et af de store mærker som Grado, Shure eller Beyerdynamics.

Jeg ville denne gang gøre mig ekstra umage for at finde de høretelefoner der passede bedst til mit brug og stadig var en god handel selv om jeg var parat til at betale flere tusind kroner for et sæt.

Jeg gik på nettet og søgte efter en guide til hvordan man finder de bedste tilbud på nettet. Jeg fandt efter lidt søgen en guide til at købe HiFi udstyr.

Det først man ifølge guiden skal gøre er starte med at Google, og man skal Google “Test af” det kan så være test af mange ting, jeg startede med at Google “test af  trådløse hovedtelefoner”. Jeg fik en selvfølgelig masse resultater. Jeg gemte dem, hvor de testede modeller så ud til at dække mine behov.

Jeg fortsatte med at Google sætninger som “test af Grado hovedtelefoner”, “test af Shure hovedtelefoner”, “test af beyerdynamics hovedtelefoner” og så videre. Jeg gemte hele tiden de modeller der så bedst ud.

Efter nogle timer med Google havde jeg en liste med 5 modeller af hovedtelefoner der alle havde fået gode testresultater og dækkede mine behov.Så anbefalede guiden at jeg Googlede brugeranmeldelse af de 5 modeller der havde de bedste testresultater. Det gjorde jeg så. jeg endte op med en klar vinder, og skulle nu til næste step, nemlig at købe mine nye hovedtelefoner.

Først skulle jeg finde den butik der havde den bedste pris. Det var rimelig nemt, jeg brugte bare de  mange prissammenligningssider som “price runner” der er på nettet.

Efter at have fundet den butik der havde den bedste pris så tjekkede jeg headaudio.dk på trustpilot for at se om den var ok at handle i, og det var den.

Det tog lidt tid at finde mine nye høretelefoner men jeg i dag er jeg glad for at jeg tog mig tid til det.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *