liste over filmserier

Film serier du bare skal se

Danskerne elsker at hygge, og det er ikke uden grund. Det er altid rart at tænde stearinlys og putte sig under et tæppe, med dem man elsker.

Noget af hyggeligste man kan lave, er at se en god film sammen. Men når den så er slut, så kan man hurtigt få lyst til mere, og det er her, at film serier kommer ind i billedet.

Når vi skal hygge os

Vi kan godt lide at forlænge hyggen, og en rigtig god måde at gøre det på er at finde en god film serie. Det kan være en episk trilogi som Ringenes Herre, eller måske er man mere til James Bond-serien med dens over 20 film? Så er der lidt at vælge imellem.

Hvis du mangler inspiration i en smart oversigt, så kan du her finde en liste over filmserier.

Film serier for børn

Der er masser at gå i gang med for ungerne. Måske synes de, at det er hyggeligt at have gang i en film serie, som de kan se videre på hver weekend?

Det kan også være, at du som forælder har ventet på, at ungerne er gamle nok til, at du kan introducere dem for din egen yndlings film serie?

Noget til de voksne

Der er også masser af fede film serier til de voksne. De kan findes i de fleste genrer, lige fra action til sci-fi til romantiske dramaer. Så er det lidt til alle.

Film serier giver os noget, som en enkeltstående film ikke kan. De lader os udforske et bredere univers gennem flere film, og det kan være en helt speciel oplevelse.

Find en ny film serie i dag og tag ud på eventyr med familien. Rejsen starter på din egen sofa.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *