3 grunde til at du skal bruge WordPress til din blog eller hjemmeside

Du har sikkert lagt mærke til at der er reklamer for forskellige hjemmeside systemer på nettet, og specielt på youtube.

Dette er ny hjemmeside systemer, også kaldet CMS systemer, hvilket står for Content Management System, som oversat betyder indholdsadministrationssystem. Så lad os bare kalde det hjemmeside system.

Der har et stykke tid kørt reklamer for et system kaldet WIX, hvor at blandt andet modellen Heidi klum og nogle musikere jeg ikke kan huske navnet på reklamerer for deres hjemmesider, som de skulle have lavet helt selv.

Efter at have set Heidi Klums side så kan jeg let konstatere at det har hun med garanti ikke lavet selv, den ser nemlig alt for professionel ud! Det er nemlig et af problemerne med nye systemer som WIX, det er pagebuilders hvor man let kan lave en hjemmeside ved at trykke elementer som tekst, billeder og video ind på siden. Og det lyder let, men er langt fra så let at få et professionelt udtryk.

Disse sider vil gerne have fat i markedsandelene indenfor blog og simple hjemmesider, dem findes der nemlig mange hundrede millioner af, og mere end halvdelen er lavet i CMS systemet, WordPress!

Her er 3 grunde til at du skal bruge WordPress til din blog:

  1. Det er let at bygge dine sider i WordPress med et fast tema
  2. Du har fuld kontrol over din side
  3. Der er tusindvis af hjemmesider med guides og video om hvordan man benytter WordPress

En af de danske sider hvor du kan få tips eller support til din WordPress hjemmeside er websitesupport.dk