E cigaretter er det bedste

Jeg begyndte at ryge da jeg var ung. Dengang var det smart at ryge. Vi røg altid når vi var ude, cigaretten var en accersorice. Hvis man havde cigaretter på sig var man en del af gruppen. Det var sjovt, det gav en helt speciel steming. Pigerne røg de helt tynde cigaretter og drengene gerne hjemmerul. e cigarette Når nogen spurgte om de kunne bomme en, kunne de selvfølgelig det. Det er sjovt som diskursen har ændret sig. Samfundet afstøder nu cigaretter. Som vi blev ældre, fandt vi jo også ud af alle de mindre gode bivirkninger cigaretterne havde. Vi fik gule tænder, dårlig kondition og vi lugtede altid skidt af røg. Det kom til en ende. For mit vedkomende stoppede jeg med at ryge da jeg fyldte 27 år. Jeg var nået til et punkt hvor jeg simpelthen følte mig for gammel og vis til den slags pjat.

 

Nikotinen sneg sig ind i mit liv igen

Lige siden jeg kvittede tobakken har jeg selvfølgelig haft trang til en

cigaret, men jeg har ikke tilladt mig selv det. Først da min veninde en dag introducerede mig for e cigaretten. Det er super smart. Jeg ryger også e-cigaret nu. Det er en befrielse, det er lige so o at en vigtig del af mit liv og mit jeg, er kommet tilbage. Jeg nyder igen at have en beskæftigelse når jeg venter på bussen, ser en god film eller er ude at gå med min hund. Det er jo et fantastisk alternativ for alle, der vil stoppe med at ryge tobak eller er stoppet og savner at ryge igen. e cigaretter har ikke alle de dårlige sideeffekter, men de opfylder lige nøjagtig det du mangler. De virker som en fuld og bedre erstatning af cigaretter http://bedste-ecigaret.dk. Det er jo vidunderligt.

This entry was posted in Helsetips. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *